Grillkurser certified by Weber

Indlæser

Weber Grill Festival 2018


Dato og tid

Lørdag d. 26. maj 2018 kl. 09:30 til søndag d. 27. maj 2018 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 26. maj 2018 kl. 12:00

Sted

Riis Feriepark
Østerhovedvej 43
7323 Give
Denmark

Arrangør

Weber Stephen Nordic
+45 99363010
dk_webercamp@weberstephen.dk

Vi glæder os til at se dig til Weber Grill Festival 26. maj 2018. Når du har valgt dit festivalpas (dag), skal du i samme omgang også huske at købe de tillægsydelser (grillkurser), du ønsker samt aftenpas. Disse kan kun købes online. Du bedes også angive, om du ønsker at hjælpe til på dagen. Når du har betalt, modtager du en mail med ordrebekræftelsen – det er din billet, som du skal vise i indgangen.

 

FESTIVALPAS – DAG – 75 kr.

Dagspasset giver dig adgang til pladsen den 26. maj 2018 fra
kl. 9:30-16:30 inkl. inspiration på de mange grillscener, smagsprøver, Bubbers grillshow, koncert med Peter AG, konkurrencer, underholdning for børn og mulighed for at købe Weber-produkter og frokost/drikkevarer til gode priser.
Gratis adgang for børn 0-6 år.

 

Program:


 

FESTIVALPAS – AFTEN – 250 kr. 

Aftenpasset inkluderer grill-selv middag inkl. hovedret og dessert lørdag aften. Grillningen foregår under instruktion af Weber Grill Academy’s grillkokke med efterfølgende fællesspisning, grillbanko med fine Weber-præmier og DJ-musik i teltet. Omdrejningspunktet er hygge, fællesskab og god mad. Medbring venligst eget service og evt. drikkevarer. Vin, øl og vand kan købes i baren til favorable priser. Det er ikke tilladt at medbringe egne madvarer til festen.
 




Aftenmenu

Festivalmenuen er ”grill-selv”, som du griller i selskab med Weber Grill Academy, der hjælper dig godt på vej. Vi stiller naturligvis grill og brændsel til rådighed. Inden for i teltet har vi arrangeret masser af lækkert tilbehør, som du kan nyde til kødet. Aftensmaden er inkluderet i festivalpasset–aften. 

 

Grill-selv pakke:
1 stk. marineret tykstegsbøf
1 stk. marineret kyllingespyd
1 stk. høstbryg slagtergrillpølse

 

Tilbehør:
Frisk kartoffelsalat med dild, rød pesto og semi-dried tomater
Cremet kartoffelsalat med rygeost, yoghurt, citron og løvstikke
Tomatsalat med mozzarella, rucola, basilikum og citronvinaigrette
Grov bulgursalat med kål, ost, persillepesto og granatæble
Grovpesto med syltede grøntsager (’Sauce remoulad’)
 

 

Dessert:
Paradis

 

Tillægsydelser:

 

GRILLKURSER OG ØLSMAGNING

Vælg mellem nedenstående kurser, hvis du selv vil have grilltængerne i hånden på årets Weber Grill Festival – og lære at tilberede forskellige lækre hverdagsretter. Kurserne afholdes af Grillkurser Certified by Weber-crewet, og du kan se i programmet, hvornår på dagen kurserne løber af stabelen. Der er et begrænset antal pladser på kurserne.

 

 

Tarteletter med høns i asparges Kl. 11.20 (60 min.) – 100 kr.

Webers certificerede grillinstruktør underviser her i en god gammeldags yndlingsret; tarteletter, som du selv kan tilberede på grillen. På kurset arbejder du med den nye Genesis® II gasgrill og Webers Gourmet BBQ System. Retten nydes umiddelbart efter. 

 

Pizza, pizza, pizza Kl. 15.20 (60 min) – 100 kr.

På dette kursus undervises du i at tilberede all-time aftensmads-favoritten, pizza, på kulgrillen. Pizza fra grillen er nemt – og pizzaen bliver hurtigt ekstra sprød og lækker. Til dessert skal der også grilles pizza. Pizzaerne tilberedes med Webers Gourmet BBQ System pizzasten, og retterne nydes umiddelbart efter.

  

 

Stegt flæsk Kl. 12.40 (60 min.) – 100 kr.

Danskernes nationalret, stegt flæsk, er særdeles velegnet til tilberedning på grillen. Rengøringen efterfølgende er langt nemmere, og stege-osen forbliver ude af køkkenet. På dette kursus lærer du at tilberede stegt flæsk med persillesauce og rødbeder i 2-i-1 Stegt Flæsk-holderen på Weber® Q gasgrill. Retten nydes umiddelbart efter.

  

 

Bøf med bløde løg Kl. 14.00 (60 min.) – 100 kr.

Er der noget mere dansk og hverdagslækkert end bøf med bløde løg! Her på kurset undervises du i at tilberede retten i de robuste støbejernsindsatser fra Webers Gourmet BBQ System på kulgrillen. Retten nydes umiddelbart efter.

 

 

Ølsmagning Kl. 11.00 og KL. 13.00 (45 min.) – 100 kr.

Hvis du lægger energi og kræfter i at lave god mad på grillen, er det også værd at bruge lidt tid på at vælge den perfekte øl, som gør oplevelsen komplet. Ved du f.eks., hvornår du skal vælge en India Pale Ale med smag af humle fremfor en pilsner?



Hvis du både skal have dagsbillet og aftenbillet, så starter du først med at registrere dagsbilletten. Derefter dine eventuelle tilvalg og til sidst aftenbilletten. Ring gerne til os, hvis du er i tvivl. 
 
Vi glæder os til at se dig/jer. Book her:

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Weber Stephen Nordic
+45 99363010
dk_webercamp@weberstephen.dk